Countdown

Khas Untuk Mereka Yang Ada MASALAH MATA!

Solusi Paling Selamat & Lulus Sirim Untuk Bantu Masalah Penglihatan Mata!

Tanpa Laser Bahaya & Tanpa Pembedahan

Anda perlu bertindak SEKARANG !

Supaya penglihatan anda tidak menjadi lebih teruk!

EyeHeal

Satu-satunya produk kesihatan Malaysia Lulus Sirim

 

Ia menggunakan teknologi ‘Nano Herba’ yang merawat terus masalah mata.

 

Sebab itu ramai pelanggan kami mendapat kesan seawal 7 hari!

Sains dan Islam juga telah membuktikan 4 khasiat bahan yang BERKUALITI PREMIUM ini boleh SELESAIKAN MASALAH MATA ANDA

Cara guna pun sangat mudah! Anda Hanya perlu titiskan di mata 1 titis pada setiap pagi.

Jom lihat video dari pelanggan-pelanggan Eye Heal!

  1. Takut bahaya ada kesan sampingan dan tak ada kelulusan
  2. Risau dah cuba nanti tak berkesan pun.
  3. Risau kalau dah order online barang tak dapat.

EyeHeal mendapat kelulusan dari SIRIM. Ianya 100% selamat kerana diperbuat sepenuhnya dari Herba.

Teknologi "Nano Herba" yang digunakan dalam EyeHeal merawat terus punca sakit.

Produk EyeHeal diformulasi oleh pakar bioteknologi yang mempunyai pengalaman lebih 25 tahun membuat produk.

Sudah berbelas ribu pelanggan menggunakan EyeHeal. 95% daripada mereka amat berpuas hati.

INI ADALAH SIJIL LAB TEST KELULUSAN DARI SIRIM YANG MEMBUKTIKAN BAHAWA PRODUK EYEHEAL MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN YANG SELAMAT UNTUK DIGUNAKAN.

Apabila kita guna EyeHeal

Hari 1 - 10:
Ia akan menstabilkan hormon dalam mata

Hari 11 - 20:
Ia akan menghakis selaput mata

Hari 21-30:
Ia akan menghilangkan selaput mata 100%

(Disclaimer: There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Boleh cuba dulu EyeHeal ini TANPA risiko. Kerana pembelian ini dilindungi dengan ‘money-back guarantee’.


Jika ada sesiapa yang tidak mendapat apa-apa kesan selepas menggunakan EyeHeal. Hubungi kami dan kami akan pulangkan duit.


Ini kerana kami sangat yakin dengan keberkesanan produk ini.
 

.

Saya sebelum ini sudah keluarkan hampir RM5000 untuk buat rawatan mata sebelum jumpa EyeHeal


Tetapi jangan risau anda tidak perlu keluarkan sebanyak itu pun.

 

Harga sebenar EyeHeal ini ialah RM159. Tetapi kalau anda buat pembelian sekarang, anda boleh dapat dengan harga RM99 sahaja! Ini penjimatan sebanyak RM60

 

Dan kalau anda betul-betul SERIUS nak rawat masalah mata anda, boleh ambil pakej 2+1 Botol dengan harga RM149 SAHAJA!

 

Jadi dengan pembelian RM149 ini, anda akan dapat 3 botol Eye Heal untuk rawatan 3 bulan

Jom Order Sekarang Untuk Menang Hadiah Bernilai RM25,000. Anda berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah ini. Dapatkan Order Id anda selepas klik button "Beli Sekarang"
 

Dengan setiap pembelian 2 Botol Eye Heal ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang Hadiah bernilai RM25,000 dari kami secara PERCUMA!


Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK ADALAH TERHAD!

 

.

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

 

  • Barang akan sampai dalam masa 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen Ninjavan ketika barang sampai.
  • Anda akan menerima SMS daripada posmen Ninjavan sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Anda boleh abaikan peluang ini dan teruskan kehidupan anda seperti sekarang, mengeluh kesakitan setiap kali selaput mata datang menyerang.


Atau anda ambil keputusan untuk mencuba Eye Heal sekarang.


Hilangkan selaput mata supaya anda boleh buat kerja harian dan lebih mudah tidur dengan lebih lena.

25 orang terawal hari ini, anda akan dapat Potongan Harga Lebih 53% + Percuma COD

Countdown

TAWARAN DI BAWAH HANYA UNTUK

HARINI SAHAJA

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM477 dan tiada diskaun akan diberikan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM159 dan tiada diskaun akan diberikan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM795 dan tiada diskaun akan diberikan.

Nak Order Melalui WhatsApp?

 

 

Anda juga boleh order melalui whatsapp. Pegawai Jualan kami akan melayan pertanyaan anda nanti. Click butang whatsapp untuk disambungkan ke whatsapp.
 

TESTIMONI PENGGUNA EYEHEAL

“ Dah macam macam produk guna tapi still tak berkesan , duit pun dah beribu ribu habis. Tapi bila jumpa produk Eyeheal ni terus rasa nak cuba & yang paling best Selaput mata saya sikit demi sedikit hilang "

Pak Anjang - Kg Melayu

“ Selaput Mata saya hari demi hari makin membesar , sampai dah nak tutup mata hitam . Umur pun muda lagi.

Banyak benda yg nak buat tertangguh. Tapi lepas saya pakai eyehal ni dalam masa 1 bulan sahaja Selaput mata saya mula hilang. "

Halimatun - Banting

SOALAN LAZIM

Kesan bergantung pada tubuh individu itu sendiri dan tahap peyakit. Tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai kearah penyembuhan.
Cara guna sangat mudah! Anda Hanya perlu titiskan di mata 1 titis pada setiap pagi.
Sebotol ada 10 ml, tahan selama sebulan, disyorkan ikut pemanduan cara penggunaan yang diberikan.
Semestinya tidak. Eyeheal 100% dari bahan semulajadi. Dah di uji secara klinikal Selamat dengan kelulusan SIRIM.
Mengandungi 100% bahan asas natural dan organik. Tiada bahan kimia, alcohol, pewangi dan mineral oil.
Sebab kami menggunakan bahan organik sahaja, jadi tiada kesan sampingan.
Jangan risau, hubungi sahaja kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di no telefon 0103026064.
1 Botol boleh tahan selama 1 bulan.
Proses postage mengambil masa 1-3 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di 0103026064.
Ya ada kami ada cod untuk seluruh semenanjung malaysia kecuali sabah dan sarawak. Tiada sebarang cas penghantaran dikenakan. 100% Percuma penghantaran.
Tidak perlu. Jika mata sudah sihat boleh stop. Namun jika nak teruskan amal sebagai penjagaan mata tiada masalah, boleh amal sehari sekali sahaja pada waktu pagi.
Jika risau tiada orang di rumah untuk terima barang, boleh buat bayaran online. Hubungi customer service di 0103026064

(Disclaimer: There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Nak Order Melalui Whatsapp?

 

 

Anda boleh juga order melalui whatsapp. Pegawai Jualan kami akan melayan pertanyaan anda nanti. Click butang whatsapp untuk disambungkan ke whatsapp
 

Facebook™️ or Tiktoks™️ is a Registered Trademark. The site izzshopee.com is not affiliated with Facebook.com or tiktoks in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners